Studenten brengen onderzoeksproject in Knack

11702701_10152887300951817_3480781528757493459_n

Studenten Internationale Researchjournalistiek Fien Van den Steen en Ann-Marie Cordia publiceerden hun onderzoeksjournalistiek afstudeerproject in Knack. Het artikel ‘Clusterhoofdpijn. Als alleen paddo’s en lsd helpen‘ verscheen op 8 juli.

Elk jaar leren de studenten, onder begeleiding van Tom Cochez (Apache.be), hoe ze een onderzoeksjournalistiek project opzetten en van a tot z uitwerken. Bedoeling is om het project uiteindelijk gepubliceerd te krijgen op een Vlaams nieuwsplatform, wat vaak ook lukt. Op de website van het Fonds Pascal Decroos staat een verzameling van de projecten die de media haalden.

Fien Van den Steen en Ann-Marie Cordia volgden de opleiding in het academiejaar 2014-’15.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s